
Porții: 4
Ingrediente
- 250 ml de lapte
- 3 linguri de zahăr
- 1 pachet de budincă de ciocolată
- 150 g smântână
- 1 vas de smântână pentru frișcă
- 1 pachet de stabilizator pentru frișcă.
Instrucțiuni:
- Pentru crema de budincă de ciocolată, întâi pregătiți budinca. Amestecați pudra de budincă cu zahărul și puțină lapte într-un castron. Lăsați laptele restant să fiarbă într-o cratiță, scoateți-l de pe foc, adăugați budinca și lăsați-l să fiarbă din nou pentru scurt timp.
- Lăsați budinca să se răcească. Între timp, bateți smântâna cu fixator de frisca.
- Amestecați budinca cu brânza dulce. Adăugați frisca cu grijă în amestec și turnați în pahare. Lăsați să se întărească în frigider.
Sfaturi & Tipuri
Puteți să ornați crema cu fructe proaspete.
Nutriție pe porție/bucată
Calories: 308kcal | Carbohydrates: 21.07g | Protein: 8.07g | Fat: 22.06g
Ai incercat aceasta reteta?Spune-ne cum a fost!