
Porții: 4
Ingrediente
- 1 bucată de dovlecel
- 1 tulpina de țelină
- 2 bucăți de morcovi
- 1 lingură de sare
- 1 lingură de piper
- 500 g gnocchi gata preparat
- 5 linguri de lapte
- 120 g brânză cu conținut scăzut de grăsimi
- 150 g Dolcelatte.
Instrucțiuni:
- Puneți Gnocchi împreună cu laptele, brunch-ul și dolcelatte într-un recipient neperforat și gătiți timp de 10 minute la 100°C.
- Între timp, spălați, curățați și tăiați zucchini, morcovii și țelina în bucăți. Puneți într-un recipient perforat și adăugați în ultimele 4 minute ale timpului de difuzare a Gnocchi în cuptorul cu abur. La sfârșit, amestecați legumele cu Gnocchi și condimentați cu sare și piper.
Nutriție pe porție/bucată
Calories: 423kcal | Carbohydrates: 53.81g | Protein: 23.14g | Fat: 12.79g
Ai incercat aceasta reteta?Spune-ne cum a fost!