Gnocchi cu sos de sunca

Copiii îndrăgostesc de gnocchi cu sos de şuncă. O reţetă fină când foamea e deja mare.
5 from 1 vote
Timp de pregatire: 20 minutes
Timp Total: 20 minutes
Rețetă: Paste
Bucătărie: Italiană
Categorie: gnocchi, sunca
Porții: 2

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi (mei)
  • 250 g făină
  • 1 linguriță de nucă de muscat
  • 1 linguriță de sare
  • 30 g unt
  • 30 g făină
  • 200 ml lapte
  • 4 felii de șuncă de Toast (sau prosciutto)
  • 2 lingurițe de Sonnentor Totul în verde.

Instrucțiuni:

  • Topiți untul și amestecați făina, turnați cu laptele și amestecați până se fierbe.
  • Adăugați șuncă tăiată mărunt și condimentați cu condimente Sonnentor, sare și piper după gust, apoi lăsați deoparte.
  • Pentru gnocchi, fierbeți cartofii în apă cu o picătură de sare cu coaja timp de aproximativ 40 de minute. Apoi scurgeți, lăsați să se absoarbă și să se curățe. Zdrobiți cu un tocător de cartofi și presați prin o presă de cartofi.
  • Adăugați la această masă de cartofi făină, sare, gălbenuș de ou și nucșoară și amestecați bine. Apoi puneți aluatul de cartofi pe o suprafață de lucru îmbrăcată cu făină, luați bucăți mici și formați gnocchi. Fierbeți gnocchi în apă sărată timp de aproximativ 7-10 minute, apoi scoateți cu o lingură de spumă.
  • Într-o tigaie, topiți untul și prăjiți gnocchi în el și serviți cu sosul.

Nutriție pe porție/bucată

Calories: 280kcal
Ai incercat aceasta reteta?Spune-ne cum a fost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




The maximum upload file size: 256 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here