
Porții: 4
Ingrediente
- 1 bucată de vinete
- 2 bucăți de dovlecei
- 1 bucată de ceapă
- 3 căței de usturoi
- 100 g de bacon
- 2 bucăți de ardei
- 2 bucăți de ardei iuți
- 4 bucăți de roșii
- 1 vârf de oregano
- 1 vârf de sare
- 1 vârf de piper
- 3 linguri de oțet.
Instrucțiuni:
- Mai întâi, tăiați baconul în cuburi, curățați ceapa și usturoiul și tocați-le fin. Spălați roșiile, dovleceii și vinetele și tăiați-le și pe ele în cuburi. Apoi spălați ardeiul și ardeiul iute și tăiați-le în inele.
- Apoi prăjiți cuburile de bacon în ulei fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și stingeți cu oțet. Adăugați restul legumelor și lăsați-le să se înmoaie timp de aproximativ 15 minute.
- În final, condimentați cu sare, piper și oregano și serviți.
Nutriție pe porție/bucată
Calories: 253kcal | Carbohydrates: 13.06g | Protein: 4.57g | Fat: 18.4g
Ai incercat aceasta reteta?Spune-ne cum a fost!